Ringkøbing-Skjern Forsyning er Ringkøbing-Skjern Kommunes multiforsyningsvirksomhed. Forretningsomåderne er: vand, spildevand, gadelys og bioenergi. Virksomhedens primære arbejdsopgaver er forsyning af vand til 22.000 forbrugere i primært den vestlige, nordlige og sydlige del af kommunen. Derudover arbejder Ringkøbing-Skjern Forsyning med afledningen af spildevand for ca. 19.500 ejendomme i hele kommunen, tømningen af bundfældningstanke, vedligeholdelse, udviklingen og udbygningen af gadelys i Ringkøbing-Skjern Kommune.

www.rsforsyning.dk 

 

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd tilbyder en lang række af værdiskabende ydelser overfor virksomheder i Ringkøbing-Skjern Kommune. De er den uvildige part, hvor du kan afprøve en ny ide, få sparring omkring din virksomheds udfordringer eller søge støtte til virksomhedens udvikling og vækst.

www.rserhverv.dk

 

JKS er Danmarks største vikar og rekrutteringsbureau med mere end 35 afdelinger og 20 års erfaring. JKS blev etableret i 1995, og er 100% dansk ejet selskab med hovedsæde  i Ringkøbing  og repræsentation i hele landet. Virksomheden beskæftiger sig hver dag med vikarassistance og rekrutteringsopgaver inden for en lang række fagområder. JKS er desuden blevet kåret til Gazellevirksomhed hvert år i perioden 2005-2008 og i 2009 blev JKS kåret til Danmarks største jobskaber  af dagbladet Børsen.

www.jks.dk

 

Advokatfirmaet Bjarne E. Bødtker er benificeret forsvarsadvokat ved Retten i Herning samt Vestre Landsret. Møderet for Højesteret. Det er et mindre provisionskontor med 2 jurister og 3 advokatsekretærer - der alle har mange års erfaring indenfor faget - er på en uhøjtidelig måde kan hjælpe dig med de fleste almindelige advokatopgaver til en fornuftig pris. Firmaet kan således hjælpe dig med bl.a hushandler, inkasso, selskabsret, lejekontrakter, køb og salg af mindre virksomheder/forretninger, straffesager og meget mere.

www.bblaw.dk

 

TD Procurement køber og sælger stålkonstruktioner samt rådgiver omkring værdikædeoptimering.

www.tdprocurement.dk

 

ATN Service  - ATN-service består af Allan Trip Nielsen, der har kontor på 3. sal i Innovest.
Virksomheden er et vikarbureau der er specialister i polsk arbejdskraft til industrien. 
Vi arbejder i alle brancher med ufaglærte/faglærte folk til alle slags danske virksomheder. 
Vi er stærke med alle slags håndværkere til alle type opgaver. Vi vil være de professionelle samarbejdspartnere, når det gælder udenlandsk arbejdskraft. 

 Derudover ejer ATN Service nogle udlejningsejendomme i Borris og Skjern. 

 

People Inspire tilbyder coaching/terapi til private og erhverv ved Jette Hangaard Olesen, som er uddannet  ID Psykoterapeut og certificeret ID Master Coach.

 

Arbejdsmiljøhuset yder uvildig og professionel rådgivning inden for et bredt spekter af brancher. Vores rådgivere er alle specialuddannede inden for deres særlige felt. Mange års erfaring i kombination med løbende videreuddannelse sikrer et korps af kompetente og seriøse rådgivere. Vi er autoriseret rådgiver inden for alle områder: det kemiske, fysiske, biologiske, psykiske og ergonomiske. Vores kunder spænder fra små og mellemstore bygge- og anlægs¬virksomheder til offentlige institutioner, kontorarbejdspladser, detailforretninger, produktions¬virksomheder, bygherrerådgivere, overfladebehandlere m.fl. 

www.am-huset.dk

 

Din Arbejdsmiljøpartner tilbyder arbejdsmiljørådgivning og arbejdsmiljøkoordinering og leverer komplette arbejdsmiljøløsninger til både private og offentlige virksomheder. Vi har en pragmatisk, professionel og personlig tilgang til kunder og arbejdsmiljø og leverer netop det, som kunderne har behov for. Det kan være en klippekort løsning, en indlejet arbejdsmiljøkoordinator eller en helt tredje løsning afhængigt af behov. Vi løser opgaver inden for de traditionelle arbejdsmiljøområder omkring det fysiske arbejdsmiljø, APV og støj men også opgaver omkring sundhed, trivsel og det psykiske arbejdsmiljø.

www.arbejdsmiljøpartner.dk

 

Landudviklerne er et konsulentfirma, som påtager sig en bred vifte af opgaver i det åbne land. I vores rådgivning vil vi vise vejen til at turde tage vækst og udvikling i egen hånd. Det kan vi, fordi vi hver har mere end 15 års erfaring fra ænsættelser i amt, kommune og som rådgiver i en landboforening. Vores kombination af at vi kender myndighedens opgavefinktion og virkelighedens udfordringer i det åbne land, gør os i stand til at finde gangbare og varige løsninger i dialog med vores kunder.

www.landudviklerne.dk

 

LingoDan leverer sproglige ydelser til internationale og lokale virksomheder, offentlige institutioner og private. Vi oversætter professionelt til og fra en lang række sprog - med speciale inden for bl.a. juridisk, medicinsk og teknisk oversættelse. Desuden tilbyder vi tolkning, tekstforfatning, korrekturlæsning og marketing på de sociale medier. 

 www.lingodan.com 

 

Brandworkz har eksisteret siden 2005 og sælger reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver.
Hvorfor begrænse din fysiske firmabranding til en panikhandling i sidste minut inden en messe, hvor du, som indkøber, udelukkende vælger reklameartikel ud fra hurtigste leveringstid og laveste pris?
Brandworkz arbejder som full-service sparringspartner og kan assistere dig lige fra idéfasen til virkeliggørelsen af din firmabranding. Hos Brandworkz tror vi på, at branding virker, men også på, at det virker langt bedre, når det er målrettet og gennemtænkt og når I profilerer jer gennem reklameartikler, som er mere og andet end blot en billig plastikkuglepen med et påtrykt firmanavn.
Brandworkz hjælper med at udvælge, designe og fremstille de reklameartikler, som passer lige nøjagtigt til dit image, brand og markedsføringskampagne. Lad Brandworkz hjælpe med at højne opmærksomheden på din virksomhed, dit produkt eller din ydelse gennem brug af en varig reklamegave, som bliver brugt og set igen og igen.

www.brandworkz.dk www.je.dk

Ergoterapi Skjern tilbyder:
- Behandling og træning af nakke, skulder, arm, håndled og hånd.
- Individuel rådgivning i ergonomi på arbejdspladsen og i hjemmet.
- Vejledning om metoder og hjælpemidler, det letter din hverdag. 
Godkendt som privat leverandør af genoptræning efter sundhedslovens §140.

www.ergoskjern.dk

Se alle