Velkommen til fremtiden!

Hvad er det dog de laver? Det er der vist mere end én, der har tænkt, når de har passeret byggeriet af Ringkøbing-Skjerns nye udviklingscenter Innovest. Et rundt hus – og så i orange! Hvad skal det dog til for? Svaret er ganske enkelt: Det skal til for at skabe vækst, udvikling og innovation, for det har en by som Skjern og en kommune som Ringkøbing-Skjern brug for, hvis vi også i fremtiden skal være et attraktivt sted at bo, opdrage børn og placere sin virksomhed. Og det skal vi. Her i Ringkøbing-Skjern har vi en sjælden rigdom i naturen og særlig driftig iværksætter-ånd, som har givet os store succeser som Vestas og Hydra-Grene.

Dem skal vi have mange flere af, og det kræver, at vi bliver bedre til at støtte den udvikling og de innovative kræfter, som vi allerede har. Her kommer Innovest til at spille en helt afgørende rolle. Derfor kan vi være rigtig glade for de parter, som har gjort Innovest til virkelighed.

Fra den første spæde idé blev præsenteret for mere end ti år siden, og til vi i dag kan byde velkommen indenfor, har der været meget debat og mange muligheder er blevet overvejet. Det har resulteret i en bygning, som er helt i særklasse i Danmark

– og også i mange internationale sammenhænge. Ikke mindst i forhold til bæredygtighed, hvor bygningen skiller sig markant ud fra det, vi kender. Innovest kommer til at rumme virksomheder, iværksættere og uddannelse, og det er i synergi mellem de tre, vi kommer til at se fremtiden blive formet og nye succeser blive skabt.

Hjerteligt velkommen indenfor!

 

Innovest: Inspireret af naturen