Flyt ind i Innovest: Kontorplads i Skjern

Mangler du en kontorplads i Skjern? Hos Innovest kan du leje et kontorlokale eller et skrivebord, hvorfra du kan drive din virksomhed og have din faste base. Her bor allerede en række iværksættere og etablerede virksomheder, og du er velkommen til at slutte dig til vores innovative miljø.

Innovest blev indviet i 2015 og har en vision om at være et fælles samlingspunkt for det etablerede erhvervsliv, iværksættere og uddannelsesudbud. Og så er faciliteterne moderne, og atmosfæren er behagelig.

Iværksætterplads

Kontor eller kontorplads

De bor her allerede

Kontorplads i Skjern: Vælg Innovest

Er du på udkig efter et kontor i Skjern, er der mange gode grunde til at kigge mod Innovest. Huset er lyst og moderne, og faciliteterne emmer af kvalitet. I det store, åbne rum fanger en anseelig plantevæg og en kunstnerisk bambustrappe straks de besøgendes opmærksomhed, og de flotte og veludvalgte materialer går igen i hele bygningen.

Afholder du ofte møder med medarbejdere eller kunder, har du i Innovest mulighed for at benytte dig af en lang række mødelokaler. Du kan også benytte dig af husets kantine – både til mødeforplejning og til at få stillet din egen sult. Kantinens personale tilbereder hver dag både kold og varm mad, og det står dig frit for, i hvilket omfang du vil benytte dig af tilbuddet.

Med en kontorplads i Innovest kan du forvente moderne faciliteter og løsninger, der tilsammen skaber et ideelt arbejdsmiljø. Akustikken i Innovest er grundet den gode isolering, betongulvene, loftpladerne fra Troldtekt og de mange bambuspaneler helt i top. Derudover har huset intet mindre end 800 vinduer, hvilket betyder, at der strømmer masser af naturligt lys ind. Når solen bliver for skarp, aktiveres det intelligente solafskærmningssystem.

Slut dig til et innovativt og inspirerende kontormiljø

Innovest er allerede hjem for en række spændende virksomheder – og vi har også plads til dig. Hos os kan du leje et kontorlokale, hvis du har brug for plads til flere medarbejdere eller for at kunne lukke en dør. Driver du en enkeltmandsvirksomhed, eller mangler du en fast base til dit arbejde? Det er også muligt blot at leje et skrivebord.

De mange forskellige virksomheder skaber et alsidigt og inspirerende miljø, hvor du kan hente både inspiration og sparring. Vil du være med? Vi er åbne over for at høre om din virksomhed og for at finde en god løsning til dig.

Bliv en del af iværksættermiljøet

Har du indledt et iværksætterprojekt, eller brygger du på en forretningsidé, som du gerne vil bringe til live? I Innovest kan du leje en iværksætterplads hos Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd. Der er allerede en række iværksættere, som benytter sig af muligheden.

Hvis du vil udvikle dit iværksætterprojekt, finder du i Innovest den mest ideelle kontorplads i Skjern. Med en iværksætterplads bliver du nemlig en del af et innovativt miljø, der består af satsninger inden for flere forskellige brancher.

Lyder vores tilbud som noget for dig? Så flyt ind i Innovest.