Lej en iværksætter-kontorplads i Innovest

Har du en god forretningsidé, og overvejer du at bruge den til at skabe en ny virksomhed? Eller har du allerede taget de første, spæde skridt med dit iværksætterprojekt? Så kan du med en iværksætter-kontorplads i Innovest blive en del af et stærkt og idérigt fællesskab.

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd har etableret et iværksættermiljø, og du har mulighed for at leje en kontorplads på gunstige betingelser. Du bliver en del af et åbent kontorfællesskab, hvor iværksættere med gode idéer inden for en række forskellige brancher holder til.

Priser pr. 1. oktober 2021

Lyder en iværksætterplads som noget for dig? Så er prisen for et skrivebord særdeles overkommelig, og den betales på månedlig basis.

Skrivebordsplads 1450 kr.
Netværksplads 750 kr.
Kaffeordning 0 kr.
Print inkl. toner og papir 0 kr. 

Det er desuden muligt at indgå i en kantineordning i henhold til gældende prisliste.

Skrivebordsplads eller netværksplads?

Alt afhængig af dine præferencer kan du leje enten en skrivebordsplads eller en netværksplads. Fordelene er de samme – det er adgangen til pladsen, der udgør forskellen.

Med en skrivebordsplads får du en plads i kontorfællesskabet, som er helt din egen. Du kan indrette dig, som du vil, og benytte dig af dit skrivebord døgnet rundt. Der er altså ingen begrænsninger.

Har du ikke brug for et skrivebord hver dag, er en netværksplads et godt alternativ. Med denne ordning får du adgang til et skrivebord tre gange om ugen og derudover adgang til mødelokaler to gange om ugen, eller når der er et mødelokale ledigt.

Iværksætter-kontorplads i Innovest giver mulighed for sparring

Som iværksætter kan man af og til mangle nogen at sparre med. Iværksætterrejsen er krævende, og gode råd er dyre. Er du på udkig efter en iværksætter-kontorplads i Skjern, er Innovest derfor et oplagt valg. Her har du nemlig nem adgang til sparring.

Med en kontorplads i Innovest kommer du helt tæt på andre iværksættere, der forstår dine udfordringer og succeser. Du har derfor mulighed for at hente værdifuld sparring fra ligesindede. Desuden er Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd lige rundt om hjørnet, og du har mulighed for at hente vejledning hos Erhvervsrådets konsulenter.

Vil du vide mere så kontakt:

Michele Lykke
Iværksætterkonsulent i Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd

Telefon: 3042 4962

E-mail: mil@rserhverv.dk