Lej et kontorlokale eller et skrivebord i Innovest

Mangler du et kontorlokale eller en skrivebordsplads i gode omgivelser? Så kan Innovest være løsningen for dig. I Innovest er det muligt at leje et skrivebord eller et kontorlokale, hvorfra du kan drive din virksomhed.

En række virksomheder har allerede til huse i Innovest, og du har derfor mulighed for at blive en del af et spændende, inspirerende og innovativt miljø, hvis du lejer et lokale eller et skrivebord hos os.

Tilslut dig et spændende virksomhedsmiljø

Med en kontor- eller skrivebordsplads i Innovest kan du forvente at blive en del af et spændende virksomhedsmiljø. Virksomheder fra mange forskellige brancher har nemlig lejet sig ind i huset – og du har mulighed for at gøre det samme.

Tiltaler det dig at holde til i en bygning, der huser flere virksomheder, som du kan møde på gangene eller til fælles frokost i kantinen? Så er det en oplagt mulighed for dig at leje plads til din virksomhed hos os.

Vi er åbne over for dine idéer, så lad os høre fra dig, hvis du søger en kontorplads. Kontakt derfor gerne info@innovest.dk for en uforpligtende snak om dine muligheder.