Uddannelse i Innovest

I Innovest har du mulighed for at uddanne eller videreuddanne dig. Vi huser nemlig Studiecenter Ringkøbing-Skjern, der i samarbejde med en række uddannelsesinstitutioner udbyder kurser og uddannelser i Innovest. Dermed har du mulighed for at tage spændende uddannelser og kurser lokalt.

Vil du læse til markedsføringsøkonom, kan du tage den toårige uddannelse hos os og blive klædt på til en spændende karriere. Du kan også tage flere forskellige deltidsuddannelser på AMU- eller akademiniveau.

Fuldtidsuddannelser

Deltidsuddannelser

Samarbejdspartnere

Tag din uddannelse i Innovest

Uddannelserne, som du kan tage i Innovest, bliver udbudt i et samarbejde mellem Studiecenter Ringkøbing-Skjern og en række samarbejdspartnere, herunder Aarhus Universitet, VIA University College, Erhvervsakademi MidtVest og UddannelsesCenter Ringkøbing Skjern.

Det er uddannelsesinstitutionerne, der forestår undervisningen, mens Innovest stiller gode og moderne rammer til rådighed. Du kan derfor forvente både kompetente undervisere og et godt undervisningsmiljø.

Dyrk din karriere med en spændende efteruddannelse

Er du allerede godt integreret i arbejdslivet, og har du lyst til at efteruddanne dig og udvikle dine kompetencer? Tager du en deltidsuddannelse hos Innovest, kan du tilegne dig nye kompetencer, blive klædt på til at udvikle din karriere og samtidig passe dit arbejde.

I Innovest kan du tage Den Grundlæggende Lederuddannelse på AMU-niveau. Du har også mulighed for at læse forskellige deltidsuddannelser på akademiniveau. Der er dermed gode muligheder for, at du kan dyrke din karriere hos Innovest.

Læs til markedsføringsøkonom

Interesserer du dig for markedsføring og salg? Så kan du læse til markedsføringsøkonom i Innovest. Med uddannelsen danner du dig et bredt kompetencegrundlag, og du bliver i stand til at varetage mange forskellige jobfunktioner i både danske og internationale virksomheder.

Erhvervsakademi MidtVest står for undervisningen, som foregår i Innovest. Uddannelsen til markedsføringsøkonom giver dig gode muligheder for at skabe en spændende og alsidig karriere, som du kan dyrke inden for mange forskellige brancher.