Innovest: Book et mødelokale i Skjern

Har du brug for at booke et mødelokale i Skjern? Innovest tilbyder de optimale rammer for dit næste møde, kursus eller arrangement.

Innovest huser en lang række moderne og imødekommende møde- og kursuslokaler. Alle lokaler er lyse, velindrettede og har et indbygget ventileringssystem, der sørger for at skabe et behageligt indeklima.

Vi har plads til både store og små møder og kurser. Du kan leje et mødelokale med plads til ti personer, et kursuslokale med plads til 72 personer – og alt derimellem. Vi har også et stort auditorium med plads til 161 personer.

Mødelokaler - 1. sal

01.12 Lyngvig Fyr

Ovalt mødebord med plads til 19 personer

01.20 Hoverdal/Tipperne

Mødelokale med plads til 20 personer

01.19 Hindø

Det kreative mødelokale med plads til 10 personer

Mødelokaler - 2. sal

Auditoriet

Dejligt auditorie med plads til 161 personer

Kantinen

Kantine med plads til 250 personer

Mødelokaler - 3. sal

03.04 Kofi Annan

Kursuslokale med plads til 20 personer

03.08 Edward de Bono

Kursuslokale med plads til 36 personer

03.11 Moliere

Kursuslokale til 36 personer

03.08 Edward de Bono + 03.11 Moliere

Læg 03.08 og 03.11 sammen og få plads til 72 personer

03.15 Churchill

Kursuslokale med plads til 20 personer

03.26 Mark Twain

Mødelokale til 10 personer

03.36-2 Albert Einstein

Kursuslokale til 12 personer

Kursuslokale, mødelokale eller auditorie?

I Innovest har vi lokalet, du leder efter. Vi har møde- og kursuslokaler i forskellige størrelser, et auditorium og en stor kantine. Lokalerne har gode borde og komfortable stole, som nemt kan flyttes rundt, så du får den optimale indretning til dit foretagende.

Møderummene er indrettet med afdæmpede, behagelige farver, og flere af lokalerne har et naturligt lysindfald. Mange af mødelokalerne ligger på tredje sal og har en god udsigt. Lokalerne har lofter i troldtekt, og i flere af rummene er der vægge med bambuspaneler. Det giver en god akustik.

Skal du holde et møde, der kræver brainstorming og kreative processer? Vi har også et kreativt mødelokale, som har en utraditionel indretning. Her er det endda tilladt at skrive på væggene – vel at mærke med de rigtige tuscher.

Vi stiller de optimale rammer til rådighed

Når du booker et mødelokale hos Innovest, får du adgang til omgivelser og faciliteter, der giver dig ro til at fokusere på at afholde et godt møde.

Foran Innovest er der masser af parkeringspladser, og indenfor kan du tage elevatoren op til den etage, hvor du skal afholde dit møde. Huset byder også på gode toiletfaciliteter, der altid er lige rundt om hjørnet.

Er der fare for, at sulten melder sig undervejs i mødet eller kurset? Erhvervsskolen Vestjylland driver kantinen i Innovest, og du har mulighed for at bestille mødeforplejning, f.eks. i form af formiddagskaffe, frokost, eftermiddagskaffe – eller måske forplejning hele dagen. Det er ikke muligt selv at medbringe forplejning.

I Innovest møder du selvfølgelig altid op til rengjorte lokaler, der er indrettet efter dine ønsker.

Book et mødelokale i Skjern med moderne udstyr

I vores møderum får du adgang til en projektor og en stor, digital tavle. Dermed har du mulighed for at fremvise PowerPoints eller andre materialer, som alle mødedeltagere skal se. Der er også tuscher, som kan bruges på den digitale tavle.

Sollyset bliver ikke en hindring for, at alle kan se, hvad der foregår på tavlen. Alle vinduer er nemlig udstyret med automatiske rullegardiner, som skærmer for solen, når den bliver for skarp.

Lyder vores rammer som noget for dig? Så lej et mødelokale i Innovest.